kereskedelem@pdarh.hu          +36-1-356-9595

Országos Mentőszolgálat

A PDA Rendszerház Kft. által szállított tablet PC-k, illetve a cég egyedi igényeire gyártott dokkoló egység nyújtotta a Mentőszolgálat gépjárműibe elképzelt, a feladatra szánt legjobb megoldást.


Probléma/igény

A mentőautók munkájának hatékonyabbá tétele GPS funkció megvalósításával, állandó kapcsolattartás a kórházakkal közös rendszer segítségével, betegazonosítás, kórlap felvétel. Hogyan továbbítható leghatékonyabban az információ a szolgálatot teljesítő mentőorvosnak, illetve az adott egészségügyi intézmény felé?

Megoldás
A magas műszaki követelmények és szűkös anyagi erőforrások ellenére a PDA Rendszerház Kft. eszköze nyújtotta a felhasználáshoz szükséges legjobb megoldást. A korábbi időigényes papír-, és telefon alapú rendszer helyett korszerű, elektronikus információcserére tértek át. A megrendelő a Winmate M970D tipusú ipari tablet PC-vel és a PDA rendszerház Kft., kiemelten erre a projektre legyártott, gépjárműbe szerelhető dokkolójával tudta teljesíteni a feladatot. A gépjárművekbe telepített dokkoló egység az Országos Mentőszolgálat egyedi igényei alapján, a PDA Rendszerház Kft. és CGP Instruments által közösen fejlesztett termék, mely a Mentőszolgálat igényei alapján számos tesztnek lett alávetve (Például 10 g gyorsulás stb.). Az eredmények mindkét eszköz kiváló megfelelőségét igazolták.

Eredmény
Elektronikus vezérkólés kialakítása, a felvett beteginformáció adatainka eljuttatása  központi szerver-tudástár felé

Technikai háttér zökkenőmentes biztosítása
Felmerülő support igények kielégítése
Szerviz feladatok hazai ellátása

 

Tovább a Winmate M970D leírásához!

M970 D