kereskedelem@pdarh.hu          +36-1-356-9595

MÁV START

A MÁV-Start a mozdonyvezetők napi munkájának megkönnyítésére keresett olyan eszközt, amely folyamatosan frissülő információt szolgáltat zökkenőmentesen a vasúti használat speciális körülményei között.

Probléma

A vonatközlekedéshez szükséges járatinformáció a mozdonyvezetőknél papír alapon volt megtalálható. Ezt kellett lecserléni egy olyan eszközre, amely megfelel a vasúti használat speciális feltételeinek és az összes információt folyamatosan elérhetővé teszi a járatokon.

Megoldás
Winmate M101B tabletet szerzett be a MÁV-START a PDA Rendszerház Kft.-tól, a készülékek a mozdonyvezetők munkáját segítik. Az új fedélzeti eszközök a vonat teljes útvonalán folyamatosan frissülő adatokkal szolgálnak, így használóik egy felületen láthatják a vonatközlekedéshez szükséges összes információt. A 3G-s adatátviteli sebességű kommunikáció a mozdonyvezetők információ-ellátását biztosítja. Az ipari-tabletek megfelelnek a vasúti használat által támasztott speciális műszaki feltételeknek, úgymint: teljesítmény, képernyőméret, felbontás, fénysűrűség, kontrasztarány, mozgó alkatrésztől mentes belső tárhely, hőmérséklet-tűrés, dokkolhatóság. A vibráció- és hőmérséklet-tűrést független akkreditált labor is ellenőrizte.

Eredmény/Előnyök

  • Technikai háttér zökkenőmentes biztosítása
  • Felmerülő support igények kielégítése
  • Szerviz feladatok hazai ellátása

Tovább a Winmate M101B leírásához! 

 

M101B

 

 

 

Tovább a kategóriában: « Magyar Posta