kereskedelem@pdarh.hu          +36-1-356-9595

Yard management solution

Objektumok mozgásának és helyzetének fizikai nyomon követése.

Valósidejű helymeghatározás!

L mobile Web annamari

L-MOBILE – YARD/DOCK MANAGEMENT SOLUTION

 

Az L-mobile főként olyan mobil alkalmazásokat fejleszt, melyek az adott ügyfél ERP rendszerével összekapcsolva, valós időben segítik a terepen dolgozó munkatársak adatrögzítő és lekérdező tevékenységét. Ezen túl az Ipar 4.0 –s megoldások elismert hazai és nemzetközi szakértője.
Az L-mobile Hungary Yard/Dock Management Solution fejlesztése képes adott telephelyen az objektumok mozgásának és helyzetének fizikai nyomon követésére, valamint az ehhez kapcsolódó vizualizációra. A rendszer elvégzi a rakodási feladatok automatizált tervezését, figyelembe véve a rakodó állomások aktuális foglaltsági állapotát és az adott objektumra kiadott rakodási feladatok sorrendjét.
Amennyiben a helymeghatározáshoz beltérben GPS-nem használható, olyan esetben egy Bluetooth Low Energy (BLE) technológiára épülő helymeghatározó rendszer használható pozícionálás céljából. A technológia kiválasztásánál az L-mobile megvizsgálja az RFID alkalmazhatóságát is, de van eset amikor a BLE megoldás lényegesen jobban megfelelhet adott ügyfél által támasztott műszaki és pénzügyi igényeknek.
Az fenti L-mobile fejlesztésből a Trailer Yard Management megoldás került bevezetése a Thyssenkrupp Ferroglobus Zrt. telephelyén.

 

TERMÉKELŐNYÖK

  • Növekvő hatékonyságot eredményez.
  • Csökkennek a költségek.
  • Time management támogatást biztosít.
  • Valósidejű helymeghatározást biztosít.
  • A rakodóhelyek kihasználtsága javult.
  • Optimális útvonalak.
  • Az információ áramlás könnyebb és gyorsabb.
  • Megszűnik a papíralapú munkavégzés.

 

 L-Mobile -  17 év tapasztalat a logisztika területén

Az L-mobile optimalizálja a raktár, a gyártás, a szerviz, az értékesítés és a kiszállítás üzleti folyamatait. Az optimalizáláshoz mobil kiegészítő megoldásokat kínálunk az ERP-rendszerekhez, amelyekkel az úton lévő, vagy a cégen belül gyakran mozgó munkatársak munkáját egyszerűbbé, gyorsabbá és pontosabbá lehet tenni.


www.l-mobile.com 

yard management post 1500x625